Björn Rzoska gaat voluit voor Lokeren !

14 April 2023

Björn Rzoska gaat voluit voor Lokeren !

Ik hoop mee te kunnen besturen in mijn Lokeren.

Zo kennen we hem: consequent en eerlijk aan politiek doen met grote P. Met zijn beslissing om voluit voor Lokeren te gaan maakt hij meteen ook de Lokerse Groen-ambitie bekend. "Ik hoop mee te kunnen besturen in mijn Lokeren" (DS 13.04.2023). Björn stopt eind april als Vlaams fractieleider van Groen en zal niet meer op de nationale lijst staan in 2024. Alles voor Lokeren nu.

Na jarenlange oppositie wil Groen Lokeren-Moerbeke lokaal mee kunnen besturen. Groen heeft daartoe de voorbije jaren de nodige expertise opgebouwd. Vandaag zetelen vijf mandatarissen in de gemeenteraad en een in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienstverlening. Constructief oppositie voeren voor een beter Lokeren is steeds de ambitie geweest. Met deze groep én nieuw bloed in de rangen wil Groen er op 13 oktober 2024 volop voor gaan.

Groen Lokeren-Moerbeke dankt Björn voor zijn inzet als fractieleider van Groen voor Lokeren en kijkt met vertrouwen uit naar de volgende periode om het samen nog beter te doen voor onze fantastische stad. 2024 komt dichterbij.