Bollekesfeest

Mei
26
26 Mei 2019 / 11:30 AM tot 11:30 PM
Bollekesfeest

Location

Canontine (FC Eksaarde)
Canondreef 1
Eksaarde 9160
Belgium
Google map and directions

Op 26 mei mogen we weer bollekes kleuren. Gaan stemmen! En eigenlijk is dat een feest van de democratie. Net op de dag dat Groen Lokeren haar jaarlijkse sympathisantenfeest houdt. Dus willen we er in dit verkiezingsjaar iets speciaals van maken. Eenmaal je  stem uitgebracht, ben je welkom. We toasten met Björn Rzoska op een goed resultaat. Na het aperitief, een eetfestijn en heerlijk dessertenbuffet, stappen we over naar een verkiezingscafé om de uitslagen te becommentariëren. Een fietstochtje naar het parktheaterfestival in de namiddag voor de liefhebbers of een wandeling in het groen om de benen te strekken.... Supporters, fans, leden en niet-leden, iedere Lokeraar is van harte welkom!

Programma

  • vanaf 8u: eerst stemmen, dan feesten
  • van 11u30 tot …: doorlopend verkiezingscafé
  • van 12u tot 14u: “bollekes met friet” – veggie of vlees (vooraf inschrijven) – 15 euro of 7,5 euro (kids <12) 
  • 14u: fietsen naar het Parktheaterfestival, of:
  • 14u30: begeleide wandeling door de Linie
  • in de namiddag blijft het verkiezingscafé open voor zoete bollekes met (warme of koude) dranken
  • vanaf 18u: samen de verkiezingsresultaten volgen op groot scherm.

Inschrijven vòòr 22 mei op [email protected]. Gelieve vooraf te betalen via overschrijving op rekening IBAN BE31 9799 5347 6255 van Groen Lokeren met vermelding van naam en aantal volwassenen (15 euro) en kinderen (< 12 jaar = 7,5 euro).

Posted by on

€15,00 EUR

After RSVP, you will still need to purchase a ticket.
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.