Groen Lokeren heeft een nieuw bestuur

Zondag 19 januari 2014 heeft Groen Lokeren haar traditionele nieuwjaarsreceptie georganiseerd in het kasteel van het Verloren Bos. Deze mocht rekenen op een flinke belangstelling.

Tijdens een algemene ledenvergadering, voorafgaand aan de receptie, hebben de leden ook een nieuw bestuur en structuur goedgekeurd. Meer dan ooit tevoren zal dit bestuur streven naar het realiseren van de doelstellingen van Groen in Lokeren. Een verbreding van het bestuur moet hiervoor zorgen.

 ‘2018 moet ons moment worden’, aldus kersvers voorzitter Bruno Reniers. Ongeveer 1.729 dagen zijn er nog tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. ‘Dit moet ons in staat stellen om de Lokeraar te overtuigen dat er andere maar vooral betere alternatieven zijn voor de huidige meerderheid. Groen is dit alternatief’.  

2014 is een belangrijk verkiezingsjaar. Met Björn Rzoska heeft Lokeren sinds lange tijd eindelijk terug een Vlaams volksvertegenwoordiger die echt werkt en zijn stempel drukt. Een goed resultaat van Björn Rzoska op de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams Parlement is ook voor Lokeren belangrijk. ‘De Lokeraar heeft op 25 mei 2014 dan ook maar één keuze: Björn Rzoska’, aldus nog voorzitter Reniers.

Het nieuw bestuur van Groen Lokeren: Bruno Reniers (voorzitter), Bert Boone, Cristina Mafteiu, Katrijn De Witte, Sharon Derammelaere, Lien Tettelin, Koen de Visscher, Suleyman Harrouch

Contactgegevens: Bruno Reniers, Gasstraat 14, 9160 Lokeren, 0473 61 11 84, brunoreniers@hotmail.com

Tags: