Klaar voor zes jaar constructieve oppositie

01 Januari 2019

Klaar voor zes jaar constructieve oppositie

Zij nemen het voor je op in de gemeenteraad en het Bijzonder Comité Sociale Dienst: Marc, Suleyman, Björn, Bruno, Bert en Alain zijn er klaar voor.    Want het kan anders: menselijker, eerlijker en gezonder.

Vijf krakken in de gemeenteraad en eentje in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst; vijftien enthousiaste vertegenwoordigers in de gemeentelijke adviesraden; zestig vrijwilligers die de Groene beweging versterken met en bij acties; meer dan 110 leden die ons blijven inspireren. En één op vijf Lokeraars die iets verwacht van zijn uitgebrachte stem de komende jaren.

Begin 2019 is Groen Lokeren klaar om zes jaar lang op een creatieve en constructieve wijze mee te besturen. Een sterke ploeg van vrijwilligers engageert zich om haar stem te laten horen in diverse adviesraden en actiegroepen. Want daar is alvast een forum om te laten weten waar de Lokeraar naartoe wil. Doe jij mee? Wil jij op de hoogte blijven? Of zijn er mensen in je vriendenkring die graag meer horen van Groen in Lokeren?

Bezorg ons vandaag nog jouw of hun mailadres via [email protected] en iedereen hoort snel van ons!