Een derde Lokerse kandidaat op 26 mei

01 April 2019

Een derde Lokerse kandidaat op 26 mei

Onze derde Lokerse kandidaat is Benjamin Jacobs.

Op 26 mei kan je maar liefst 3 Lokeraars terugvinden op de Groen-lijsten, en dat is geen aprilvis 🐠.
Onze derde Lokerse kandidaat is Benjamin Jacobs.

Naast lijsttrekker Björn Rzoska en Ilse Van Eetvelde (als onafhankelijke op plaats 6 voor het Vlaams Parlement), zijn we bijzonder fier om Benjamin opnieuw te mogen voorstellen aan de kiezer. Je vindt Benjamin op plaats 17 op de lijst voor de Kamer.

"Een paar jaren geleden voelde ik het plots kriebelen, misschien eerder zelfs jeuken... Mijn eigen inspanningen waren niet meer voldoende. Ik moest me meer zichtbaar inzetten om het Groene gedachtegoed te verspreiden! Ik stelde toen al vast dat de prioriteiten op hogere niveau's vaak anders liggen en dat echt belangrijke beslissingen op de lange baan geschoven worden. Vooral die beslissingen waarbij het gaat om mensen, hun toekomst en hun welzijn! De actualiteit bewijst het ..." aldus Benjamin Jacobs.

Kies samen met Benjamin voor een klimaatplan dat iederéén aan boord houdt, voor een openbaar vervoer als een waardig alternatief voor de wagen, voor een inclusieve samenleving met gelijkwaardige kansen, voor werkbaar werk en voor lokaal ondernemen.